Miasto Mszana Dolna - Oficjalny serwis Urzędu Miasta Mszana Dolna

Ogłoszenie – konkurs na stanowisko Prezesa Zarządu Spółdzielni Mieszkaniowej im. Wł. Orkana

Ogłoszenie – konkurs na stanowisko

Prezesa Zarządu Spółdzielni Mieszkaniowej im. Wł. Orkana

Rada Nadzorcza Spółdzielni Mieszkaniowej im. Wł. Orkana w Mszanie Dolnej ogłasza konkurs na stanowiska Prezesa Zarządu w wymiarze ½ etatu.

Wymagania jakie powinien spełniać kandydat:
•    wykształcenie wyższe techniczne, ekonomiczne lub prawnicze
•    co najmniej 3-letni staż pracy na stanowiskach kierowniczych
•    niekaralność
•    umiejętność zarządzania

Dokumenty jakie powinien złożyć kandydat:
a) pisemne oświadczenie o zapoznaniu się z zasadami przeprowadzenia konkursu i ich akceptacji
b) pisemne oświadczenie o niepozostawianiu w związku małżeńskim, w stosunku pokrewieństwa lub powinowactwa z członkiem Rady Nadzorczej
c) kserokopię dokumentów świadczących o spełnieniu warunków udziału w konkursie określonych w punkcie II regulaminu
d) CV wraz ze zdjęciem i z klauzulą o wyrażeniu zgody na przetwarzanie informacji i przechowywanie danych osobowych w celu rekrutacji
e) oświadczenie kandydata o stanie zdrowia, stwierdzające zdolność do pracy na stanowisku Prezesa
f) oświadczenie o niekaralności
g) inne dokumenty poświadczające posiadane umiejętności i uprawnienia.

Oferta powinna zawierać pisemne zgłoszenie udziału w konkursie zgodnie z „Regulaminem przeprowadzenia Konkursu na stanowisko Prezesa Zarządu Spółdzielni Mieszkaniowej im. Wł. Orkana w Mszanie Dolnej” dostępnym w biurze Spółdzielni.

Oferty należy składać  w terminie do dnia 30.07.2021r. w zaklejonej kopercie z dopiskiem: „Konkurs na stanowisko Prezesa Zarządu Spółdzielni” bezpośrednio w sekretariacie siedziby Spółdzielni w dni robocze w godzinach urzędowania Spółdzielni lub przesyłając listem poleconym priorytetowym na adres: Rada Nadzorcza Spółdzielni Mieszkaniowej im. Wł. Orkana w Mszanie Dolnej, ul. Starowiejska 89B, 34-730 Mszana Dolna.

W przypadku składania oferty za pośrednictwem poczty decyduje data wpływu.

Na kopercie nie umieszcza się danych osobowych kandydata!

O zakwalifikowaniu się do II etapu Konkursu oraz terminie rozmów kwalifikacyjnych kandydaci zostaną powiadomieniu indywidualnie.

Rada Nadzorcza zastrzega sobie prawo unieważnienia Konkursu bez podania przyczyny.

Z regulaminem Konkursu, informacjami organizacyjno-ekonomicznymi i Sprawozdaniem Zarządu na dzień 31.12.2020r. można zapoznać się w sekretariacie Spółdzielni – telefon 18 33 10 311

Rada Nadzorcza
Spółdzielni Mieszkaniowej im. Wł. Orkana w Mszanie Dolnej